Monday, March 8, 2010

Dating with Datin-Wannabe

Petang yang suram..sepi…ngantuk…dan terpaksa mengadap Dr. Opatha yang disayangi H20..ceramah berkesan tapi apekan daya..kurang bermotivasi dek sebab lapo…tetibe akal menyetan…aku kuarkan enset secare illegal..n terus text wawa kat blakang..ajak makan kfc..member pon set aje..

Yes! hasutan dah termakan…

text lagi mesej..bincang koi bape..naik ape..bla.bla…pastu ak ngan cepatnye hasut dayah..dayah tak makan saman..die terus buat signal “X” teguh iman budak neh…upacara hasut tak Berjaya…failed okeh..takpe aku ade backup..

sengetkan badan sebelah kiri plak..H2O tgh sibuk menyalin fasal generalist n expertise…dengan tak peduliknye aku bagi handset..suh die bace..nak sembang takut plak sebab kiteorang dok lane depan (aku tak skemak ok..datang awal terus dok sit tengah..skali budak2 lain datang terus duk blakang sampai ke hujung..tak nak dok depan..aleh2 kiteorang depan..huhuhu..nasib2)..

sambung balik…kang kalo sembang kang sentap Dr Opatha..kene sound plak..hahaha…lastnye H2O terperangkap dengan kata2 manis…cepat dia setuju..hahaha…ajak ngan rumet kesayangan dia..so..kiteorang gigih g jitra nun…semata2 nak g pelahap kfc..ye aku tau..tsk..tsk..what so lame kan? Tapi wak guano..duk tempat rare gini..cabaran harus ditempuh jua..demi sesuap makanan..korang ape tau..perih dan jerih aku kat sini okeh..muahahaha..merepek..


Aku makan ne…

ne adalah ahli2 komplot pada petang iteww





3 comments:

addieyn said...

celebration sempena hari wanita!!''selamat hari wanita!! '' hakhak

h2o said...

hak3..nk muntah aku nk ngabeskan toasted twister+cheezy chikeroni+ice lemon tea~pape pun.terbaekk la..tq to wawa, tukang drive n cik hurly~si claimed idea=D

HiDaYah said...

x dapek ikut..huhu.. de date ngan supervisor..